Conectare
Ultimele subiecte
Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator :: 1 Motor de cautareNici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Noi 10, 2011 8:05 am
Cei mai activi postatori ai saptamanii
Cei mai activi postatori ai lunii
Lectii de viata
Pagina 4 din 4 • Impartiti •
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Lectii de viata
Curaj și tărie
Nathaniel s-a dus acasă cu inima frântă şi i-a spus soţiei sale că este un ratat. Fusese dat afară din slujba lui de la vamă. Mare i-a fost surpriza când soţia lui i-a răspuns cu o exclamaţie de bucurie:
- Acum, spuse ea triumfător, poţi să-ţi scrii şi tu cartea !
- Da, replică soţul ei, neîncrezător, şi din ce o să trăim până termin ?
Spre marea lui uimire, ea a deschis un sertar şi a scos din el un teanc mare de bani.
- De unde, Doamne iartă-mă, ai toţi banii ăştia ?
- Întotdeauna am ştiut că eşti un geniu. Ştiam că într-o zi vei scrie o capodoperă. Aşa că, în fiecare săptămână, am economisit câte puţin din banii pe care mi-i dădeai pentru gospodărie. Suma pe care o avem ne va ajunge pentru un an.
Aşa s-a născut unul dintre cele mai bune romane din literatura americană, Litera stacojie, de Nathaniel Hawthorne (1804-1864), urmat de alte romane şi nuvele.
Nu se poate spune că unii oameni au voinţă şi alţii nu. De fapt, unele persoane sunt pregătite să se schimbe şi altele...încă nu!
”Fără schimbare, ceva dormitează în noi și doar arareori se trezește.” – Frank Herbert.
Nathaniel s-a dus acasă cu inima frântă şi i-a spus soţiei sale că este un ratat. Fusese dat afară din slujba lui de la vamă. Mare i-a fost surpriza când soţia lui i-a răspuns cu o exclamaţie de bucurie:
- Acum, spuse ea triumfător, poţi să-ţi scrii şi tu cartea !
- Da, replică soţul ei, neîncrezător, şi din ce o să trăim până termin ?
Spre marea lui uimire, ea a deschis un sertar şi a scos din el un teanc mare de bani.
- De unde, Doamne iartă-mă, ai toţi banii ăştia ?
- Întotdeauna am ştiut că eşti un geniu. Ştiam că într-o zi vei scrie o capodoperă. Aşa că, în fiecare săptămână, am economisit câte puţin din banii pe care mi-i dădeai pentru gospodărie. Suma pe care o avem ne va ajunge pentru un an.
Aşa s-a născut unul dintre cele mai bune romane din literatura americană, Litera stacojie, de Nathaniel Hawthorne (1804-1864), urmat de alte romane şi nuvele.
Nu se poate spune că unii oameni au voinţă şi alţii nu. De fapt, unele persoane sunt pregătite să se schimbe şi altele...încă nu!
”Fără schimbare, ceva dormitează în noi și doar arareori se trezește.” – Frank Herbert.

Melly- Admin

Puncte: 1064
Reputatie: 22
Data de inscriere: 31/10/2011
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Subiecte similare» Ne influenteaza Biserica viata?
» Lectii de buna purtare-partea 1
» Curiozitati despre viata fiecarui animal
» Pariu cu viata
» Lectii de balet cu Leda si Teo
» Lectii de buna purtare-partea 1
» Curiozitati despre viata fiecarui animal
» Pariu cu viata
» Lectii de balet cu Leda si Teo
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Dance Version
» Lectii de viata
» HipHop underground
» LA MULTI ANI!!!...zile de nastere si sarbatori!
» Aici Vom servi Cafeluta si ne Salutam
» Lights show
» Muzica de suflet !!!
» Incredibil...dar adevarat!!!